DUOLIFE ALOES 750ml

DuoLife Aloe egyedi formája több mint 200 hatóanyagot tartalmaz, amelyek támogatják a test

méregtelenítésének természetes folyamatát. Nemcsak erősíti az immunrendszert,

köszönhetően az antioxidánsok nagy mennyiségének,  de rugalmasabbá teszi a bőrt és segít a bőrsejtek oxigénellátásában is, ami az öregedési folyamat során lelassul.

DuoLife Aloes folyékony forma, amely, elsősorban az aloelevelek husán alapszik, amelyet a növény filézett leveleiből nyerik. Az egész gazdagítva lett mézzel és oregánóval. Tökéletes termék azoknak, akik meg akarják őrizni a fiatal kinézetet és vitalitást.

DuoLife Aloes értékes összetevők természetes forrása, amelynek köszönhetően, megőrizhető a fiatalság is. Az összetevők különleges kompozíciója tökéletesen eltalálja a szükségleteit azoknak, akik meg szeretnék tisztítani a szevezetüket, elősegíteni annak működését és az immurendszer működésének hatékonyságát javítani.

Aloe bázis alapján, amely előnyös tulajdonságai már évezredek óta ismeretek. 

DuoLife Aloes tartalmaz még vegyes virágmézet, amely megemeli a termékben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok abszorpció szintjét, amellett a szervezet pszichikai és fizikai kimerülés állapotban táplálásáért felelős. Oregano hozzáadása amely értékes kozmetikai és gyógyítási tulajdonságairól híres, többek közt az emésztési folyamatokért felelős. DuoLife Aloes az egészség és a fiatalság kondenzált dózisa.