DuoLife Beauty Care Chlorofil Body Scrub 200 ml

A DuoLife Chlorofil Beauty Care cukros testpeeling - gondosan kiválogatott, legjobb minőségű összetevőket tartalmaz, melyek serkentik a mikrokeringést.

  • Termékleírás
  • Leírás

DuoLife Chlorofil Beauty Care cukros testpeeling - gondosan kiválogatott, legjobb minőségű összetevőket tartalmaz, melyek serkentik a mikrokeringést és tisztítják a bőrt, valamint javítják a védelmi paramétereit. Az avokádóolajból és shea vajból készült egyedi Ashedo formula 24/7 Nutri-Form™, használatának köszönhetően a peeling nagyszerűen hidratálja, táplálja és javítja a bőr rugalmasságát.

A legújabb tanulmányok igazolják az egészség és az önérzet, valamint a kinézet és a bőr állapota közötti közvetlen kapcsolatot. A bőr szervezetünk legnagyobb szerve, mely közvetlen összeköttetésben áll az idegrendszerrel. A tudomány fejlődése áttörést eredményezett az agy-bőr kapcsolat szerepének és fontosságának megítélésében, valamint az orvostudomány új ágának, a pszichodermatológiának a kialakulásához vezetett. A bőr és az agy ugyanabból a csírasejtből - ektoblastból - fejlődik ki, ami minden bizonnyal felelhet ezért a kölcsönhatásért. Az egészség és az önérzet, valamint a bőr megjelenése és állapota közötti közvetlen kapcsolatot számos tanulmány megerősítette. Valódi áttörést jelent a belső étrend-kiegészítés és a kívülről ható termékek kombinációja.
Az általunk végrehajtott kutatásokat az egészség és a test ápolásának átfogó és holisztikus megközelítése kezdeményezte. Eredményük egy teljesen új termékkategória, amely a DuoLife étrend-kiegészítő termékek tökéletes kiegészítése. A szabadalmaztatott formulának köszönhetően,  24/7 Nutri-Form™, amely bőrtípustól és évszaktól függetlenül használható, a DuoLife Beauty Care kozmetikumok a legfrissebb tanulmányokat használják a bőr optimális, természetből eredő táplálásához.
A DuoLife Beauty Care termékcsalád a Liquid Formula termékek összetételét tükrözik szabadalmaztatott aktív formulákkal kiegészítve, amelyek maximalizálják a kozmetikumok hatását
Hidden brain in your skin