DUOLIFE LIQUID GOLD™ REGENOIL

DuoLife RegenOil Liquid Gold™ innovatív jellege forradalmian új tartalmán nyugszik, amely 13 tökéletesen kiválasztott finomítatlan, hidegen préselt növényi alapú olaj, természetes K2 MK7 és D3-vitaminokkal dúsítva,  ez által egyesítve az étrend kiegészítők és funkcionális élelmiszerek hatását. Célja nem csak a szervezet alapvető tápa- nyagokkal való ellátása, hanem az emberi test fiziológiájának befolyásolása és egészséges állapotának támogatása.


DuoLife RegenOil Liquid Gold™ DuoLife RegenOil Liquid Gold™ gazdagították K2 vitaminnal a legértékesebb, természetes alakban, vagyis MK, valamint természetes D3 vitaminnal.


K2 MK7 vitamin, amely jelen van a DuoLife termékben, a Japánból származó natto gyógynövényi kivonat, ahol értékelik az értékes tápanyagai miatt. D3 vitamin, ami jelen van a termékben, zuzmóból származik és kulcsszerepet játszik az immunrendszer támogatásában, izomrendszer működésében, és sejtosztódásban. K vitamin a véralvadásban játszik fontos szerepet és segít az egészséges csontozat megtartásban. D vitamin segít a kalcium elsajátításban, amely szükséges az egészséges csontok és fogak felépítésében és megtartásában. A természetes növényi összetétel szinergikus ötvözetének köszönhetően, DuoLife RegenOil Liquid Gold™ táplálék kiegészítő megfelel még a vegetáriánus és vegán táplálék kiegészítési elvárásoknak is.