DUOLIFE NAPPAL ÉS ÉJSZAKA ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 2 X 750 ML

A DuoLife Nappal és Éjszaka megoldást jelent azok számára, akik aktiválni szeretnék szervezetük pszichomotoros működését, és testüket olyan alapvető tápanyagokkal akarják ellátni, amelyek biztosítják optimális működését.

DuoLife Nappal és Éjszaka csomag egy különleges gonddal kidolgozott formula, az összetevők szétválasztása miatt két üvegében kerül kiszállításra. Mivel az emberi szervezetnek napközben más összetevőkre van szüksége, mint éjjel, a természetes összetevők egyedülálló összetétele elősegíti a napszakasztól függően, az adott rendszerek működését.

DuoLife Nappal és Éjszaka kikemelkedik a piacon kapható termékek közül, mert egyedülálló módon csak ez a termék nyújt lehetőséget arra, hogy alkalmazkodva a cirkadián ritmushoz mindent a maga idejében adjon meg szervezetünk számára. A szervezetünknek más összetevőkre van szüksége nappal, amikor nagyobb a pszichomotorikus akitvitásunk, másra estefelé és éjszaka, amikor különböző folyamatok lelassulnak, hogy a testünk efektíven tudjon regenerálódni és visszaépíteni.

DuoLife Nappal csomagot jellemzi az pszichomotorikus aktiválásáért felelős összetevők tartalma. Számítani lehet arra, hogy a magas tápértékkel rendelkező anyagok segítenek a mindennapokban azzal, hogy biztosítják a szervezet számára azokat a nélkülözhetetlen anyagokat, melyek a kiegyensúlyozott életet segítik.

DuoLife Éjszaka olyan összetevőkön alapszik, amelyek teljesítik mindazok elvárásait, akik a nyugodt, regeneráló alváshoz szükséhesek. Kiváló azok számára, akik szeretnék kiegyensúlyozni az anyagcseréjüket, erősíteni a szervezetüket és elősegíteni immunrendszerük természetes védekezését miközben sikeresen tisztítják a szervezetüket.