Ataisz csicseriborsós fasírtpor magyaros 200 g

Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni.Ezután nem túl forró (!) olajban tetszés szerinti formára alakítva süssük meg. Nem tartalmaz :aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, kömény, vöröshagyma dara, fűszerpaprika őrlemény, fokhagyma por, őrölt bazsalikom, őrölt majoranna, petrezselyem, étkezési só. Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült.