DuoLIFE COLLAGEN FOLYÉKONY 750 ML

A DuoLife Collagen készítmény tengeri halak bőréből nyert kollagént használ, amelynek molekulatömege kisebb, mint a haszonállatok bőréből nyert kollagéné, így az jól felszívódik a gyomor-bél traktusból. Ez támogató hatást tesz lehetővé azok számára, akik szeretnék megőrizni az izmok és ízületek jó állapotát, valamint fiatalos megjelenést kívánnak elérni alacsonyabb dózis esetén. Glükózamin-szulfát (1000 mg/50 ml), kondroitin-szulfát (300 mg/50 ml) és hialuronsav (50 mg/50 ml) - ezen összetevők magas tartalmának és elérhetőségének köszönhetően a DuoLife Collagen támogatja a csont- és ízületi rendszer, valamint az ízületi porcok és izmok optimális működését. A gyógynövénykivonat-adalék továbbá támogatja a bőr, a haj és a köröm megfelelő állapotát, a bennük található antioxidáns és ásványi összetevők glükózaminnal kombinálva jótékony hatással vannak a bőr megjelenésére és elősegítik az öregedés jelei elleni küzdelmet.

A DuoLife Collagen étrend-kiegészítő fő megkülönböztető jellemzője az összetétele. A termék 9 szinergikus összetevő keverékét tartalmazza. A kollagénen kívül a készítmény glükózamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat és acerola-, csalán-, zsurló- és bambuszkivonatot tartalmaz.

DuoLife Collagen azoknak készült, akik "örök" fiatalságra vágynak. Az antioxidánsokban gazdag, egyedülálló összetevők védelmet garantálnak az öregedési folyamatokkal szemben, lassítják azokat, ugyanakkor hatékonyan küzdenek a szabadgyökök ellen.
A DuoLife Collagen egyes összetevőiben található tápanyagok javítják az egész szervezet állapotát, beleértve az egyes struktúrák hatékony működését is.
 
DuoLife Collagen egészséget, fiatalságot és kondíciót jelent egy teljesen természetes termékbe zárva, melynek összetevői több szinten hatékonyan támogatják a szervezet működését.