Magyar méz manufaktúra bio akácméz 500 g

A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassuk el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkozunk, így hűek maradunk nevünkhöz és elveinkhez egyaránt. Őstermelőink munkáját és mézeink minőségét a hatóságok mellett saját belső ellenőrzési rendszerünkön keresztül is folyamatosan vizsgáljuk, így mindig a legjobb minőséget tudjuk biztosítani vásárlóink számára. Mitől BIO a BIO méz? BIO mézeket kizárólag Biokontroll által hitelesített területről gyűjthetnek a méhészek. Ezeknek a területeknek a jellemzője, hogy a 10 km-es körzetükben nem található mezőgazdasági terület. Ehhez hozzátartozik a 100%-os vegyszermentes, természetes állattartás is. Ilyen esetekben, kizárólag minősített méhészek foglalkozhatnak Bio mézzel, illetve feldolgozás esetén, a forgalmazó hasonlóképpen megkapja ezt a minősítést, megfelelő intézkedések után. Bio Akácméz: Jellemzője: Az akácméznek a fehértől a halvány zöldes sárgáig terjed a színe. Kellemes enyhe ízű, akácvirág illatú. Hosszan megőrzi folyékony állapotát. A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban íze és állaga miatt. Hungarikumnak minősül. Összetétele: Az akácmézre jellemző, hogy a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma sokkal magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek köszönhetően folyékony állapotú marad, nem kristályosodik be. Ajánljuk: Mindennapi fogyasztásra, teába, kávéba kenyérre akár önmagában. Alacsony pollentartalma miatt allergiások is fogyaszthatják! (Fogyasztási mennyiségről konzultáljon allergológusával!) Tárolás: Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten. Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tegyünk minősége megőrzés céljából!